DVTK

Foci kosárlabda jégkorong röplabda kézilabda - minden hír egy helyen. Hétfő este a DVTK Arénában fogadja a Szigetszentmiklós gárdáját a diósgyőri alakulat egyúttal egy kemény sorozat veszi kezdetét a piros-fehérek számára.


A Dvtk Ftc Osszecsapason A Diosgyori Szurkolok Koreografiaja Movies Movie Posters Poster

A DVTK 31-re is vezetett a végén mégis izgulnia kellett de győzelmével ismét élre állt a tabellán.

. Atomerőmű KSC Szekszárd - DVTK 66-83. SC Csíkszereda 39 26 3 5 5 187-107 89 pont 2. 19 hours agoA házigazda DVTK fennállása során negyedszer hódította el a női kosárlabda Magyar Kupát mivel a vasárnapi döntőben hosszabbítás után 78-75-re legyőzte a címvédő Sopront.

Merkantil Bank Liga 24. A hazaiak 37 ponttal rendelkeznek az erdélyiek viszont 84 egységet gyűjtöttek mégsem lehet kijelenteni hogy a vendégek az összecsapás esélyesei. Kora tavasz a télben.

Fordulója keretében vasárnap 17 órakor kezdik a DVTK Jegesmedvék Sport Club Csíkszereda találkozót. Völgyi Péterrel a DVTK vezetőedzőjével beszélgetett a klub hivatalos honlapja. A meccs előtt játszották le a bronzérem sorsát eldöntő mérkőzést ezen a KSC Szekszárd nagy csatában verte meg a PEAC Pécs csapatát ezzel a tolnaiaké lett a bronzérem.

UTE 37 17 10 4 6 115- 73 75 4. Hosszú kényszerszünetet követően lép pályára újra bajnoki mérkőzésen a DVTK női kosárlabda csapata. Szabó József 2022-02-13 194000.

Fordulójából pótolt összecsapáson a DVTK 80-64-re múlta felül a BKG PRIMA Szigetszentmiklóst. A két csapat között szakadék tátong a táblázaton. Benczés Miklós a DVTK sportigazgatója azt mondta azért is igazolták le Belényesi Csabát hogy a védelemben újra megfelelő legyen a konkurenciaharc.

Közel egy hónap kényszerszünetet követően lépett pályára a DVTK melynek otthona a DVTK Aréna a Magyar Kupa házigazdája lesz a hétvégén. Három tripla vezette fel az összecsapást. A bajnokság 18.

Gyergyói HK 35 21 6 8 145-101 75 3. Az Euroliga márciusi negyeddöntőjébe jutott soproniak akik a tavalyi MK-fináléban 79-56-ra verték a miskolci csapatot az első félidőben. Ez a napokban is igaz a fagyos reggeleket kora tavaszias hőmérsékletek hozó napközbenek követik.

A Szolnok elleni találkozó előtt Kondás Elemér vezetőedző a dvtkeu-nak nyilatkozott. Honvéd majd a Merkantil Bank Ligában a Diósgyőri VTK lesz az ellenfél a Széktói Stadionban. Hírek információk a DVTK szakosztályairól minden diósgyőri szurkolónak.

Vasárnap 17 órakor az Ajka vendégeként folytatódik a KTE HUFBAU számára a bajnokság ezt követően azonban néhány napon belül két hazai rangadó is következik majd. Piros lap öngól diósgyőri győzelem Kecskeméten Kövessen bennünket a. A jégkorong Erste Liga-alapszakasz 35.

Killik László Női Magyar Kupa. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Kecskemét - DVTK Időjárás előrejelzés Szerző.

Foci kosárlabda jégkorong röplabda kézilabda - minden hír egy helyen. - Több labdarúgó is a látókörünkbe került de mi elsősorban ballábas játékost akartunk hiszen a mi belső védőink jobblábasak szerettük volna ezáltal a repertoárt is. DVTK - Szolnok.

Ellentétes félidőket hozott a DVTK első spanyolországi felkészülési mérkőzése a Bundesliga 2-ben szereplő Karlsruhe ellenAz első játékrészben inkább a DVTK akarata érvényesült a vezetést is sikerült megszerezni a piros-fehéreknek míg a második félidőben a bajnoki főpróbájukat tartó németek birtokolták többet a labdát és végül meg is fordították a. Lassan itt van a naptári tél utolsó hónapjának a közepe és sehol nincs a tél. 19 hours agoA Sopron Basket címvédőként míg a DVTK házigazdaként várta a 2022-es női kosárlabda Magyar Kupa-döntőjét.

Hírek információk a DVTK szakosztályairól minden diósgyőri szurkolónak. Azonban a kora tavaszias jelleg a. DVTK JegesmedvékDunaújvárosi Acélbikák 91 20 51 20 A tabella.

Mindkét mérkőzésre elővételben is áruljuk majd a jegyeket. A vendégektől Sierra Campisano és Angyal Barbara talált be. Először a MOL Magyar Kupában a Bp.


Pin On Sport Wallpapers


Pin On Dvtk 2019 2020


Pin On Sport


Pin On Dvtk 2019 2020


Pin By Eva Horvath On Dvtk


Pin By Varga Adam On Dvtk Football Logo Logo Shirts Logos


Formed By Kim Boutin And David Broner Dvtk Is A Creative Duo Based Between London And Paris That Specialises In Creative Direction For Digital Experiences


Dvtk Miskolc Football Logo Buick Logo Porsche Logo


Download Wallpapers Diosgyori Vtk Dvtk Logo Material Design 4k Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Miskolc Hungary Otp Bank Liga Foo Football Wallpaper Sports Wallpapers Material Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel